• Black Facebook Icon

Tietoja ja taustaa

Tiina-Liisa Aalto

Brain Relief hoitaja

Hoidetaan terveyttä

Olen koulutukseltani teollinen muotoilja ja toiminut pitkään yrittäjänä. Kiinnostuin terveydestä ja hyvinvoinnista noin kymmenen vuotta sitten. Siihen johtivat lähipiirin tapahtumat, omat kokemukset ja halu auttaa.

 

Aloin opiskella koko kehon vyöhyketerapiaa, eli refleksologiaa Medika Novassa sekä myöhemmin Suomalaista jäsenkorjausta. Diplomirefleksologin koulutukseen kuuluu myös ravitsemuksen- ja terveydenhuollon perusopinnot. Ravinto kiinnostaa minua erityisesti ja olen hankkinut paljon tietoa myös omatoimisesti.

Olen käynyt lisäksi lyhyitä kursseja muistakin luontaishoidoista, kuten akupainanta, Intialainen päänhieronta, hieronta ja Reiki. Psykologia ja elämän syvemmät ulottuvuudet ovat  kiinnostaneet minua jo nuoresta alkaen. 

Brain Relief hoitajaksi valmistuin elokuussa 2019. 

Ihminen on hieno kokonaisuus 

Uskon kehon ja mielen yhteyteen ja ihmisen omaan kykyyn säädellä elimistön tasapainoa, pysyä terveenä ja parantua. Tämä näkemys on syventynyt lisää ajan kuluessa ja tiedon karttuessa.

Vastuu hyvinvoinnista on viime kädessä omissa käsissä.  Myös tietoa löytyy paljon ja jokainen on oman hyvinvointinsa paras asiantuntija, olemme kaikki yksilöitä. ​Terveyttä ei kannata jättää lääkärin harteille lepäämään.

Hyvinvoinnin tukena

Esteinä hyvinvointiin voi olla vääränlainen ravitsemus ja syntyneet puutokset, liikkumattomuus, stressi, oman mielen negatiiviset vaikutukset  ja tietysti ulkoiset tekijät.

Itsestä on tärkeää huolehtia. Pitkään jatkunut stressi voi muuttua jokapäiväiseksi olotilaksi, jota ei enää tunnista, mutta se alkaa oireilla monilla tavoilla.

Täydentävät hoidot ovat alku muutokseen

Erilaisia hoitomuotoja tarvitaan ja ne tukevat toisiaan.

Refleksologiassa stimuloidaan tai tasapainotetaan kehoa ja sen toimintoja, kuitenkin kehon omilla ehdoilla. Siinä käsitellään heijasteita monella kehon alueella.

Jäsenkorjauksella pyritään vapauttamaan kehon luonnolliset liikeradat, jolloin kudokset saavat happea ja kivut poistuvat. 

Kosketukseen perustuvilla hoidoilla voidaan yltää mielen kerroksiin, joihin sanat eivät yllä. Rentoutuminen on hyvinvoinnin perusta.

Keho ja mieli toimivat yhdessä ja luontaishoitojen avulla ihminen herkistyy kuulemaan sekä kehon että mielen viestejä.

 
 

Hyvinvointia luonnosta

Kasvit

Kasvit ja ihminen ovat kehittyneet evoluutiossa rinakkain ja siksi keho osaa käyttää kasvien ravinteita parhaiten hyväkseen. Eri aineosat tukevat lisäksi toistensa vaikutusta. Yksi eristetty aineosa ei välttämättä toimi ja synteettisiä yhdisteitä elimistö ei välttämättä tunnista. Kasvit ovat olleet ihmisen varhainen lääke sekä ravintona että parantavien aineosien suhteen. 

Luonnosta löytyy villiyrttejä, marjoja ja paljon muuta arvokasta hyvinvoinnin rakennusaineiksi.

Eteeriset öljyt

Eteerisissä öljyissä on kasvien salainen voima tiivistetyssä muodossa. Ne ovat nimestään huolimatta haihtuvia ja pienimolekyylisiä nesteitä. Ne imeytyvät nopeasti ja helposti ja vaikuttavat sekä mieleen, että kehoon. Jotta ne toimisivat terapeuttisella tasolla, niiden on oltava puhtaita, oikein tislattuja ja ilman mitään lisättyjä aineosia.​

Young Livingin eteerisiä öljyjä saat kauttani. Olen käyttänyt niitä itse noin kaksi vuotta päivittäin. Eteeriset öljyt ovat kiehtova maailma ja niillä on monia käyttötapoja. 

Katso lisää:

https://www.youngliving.com/fi_FI

tiina-liisa.aalto@kolumbus.fi
040 504 9255

Uudenkylänkatu 22, Tampere